Nieuws

Sportcity krijgt renovatie in 2015
Eind 2015 zal het sanitair van sportcentrum Sportcity gerenoveerd worden, broodnodig volgens gemeenteraadslid Carla Dejonghe.

Na verschillende klachten van bezoekers en herhaaldelijke tussenkomsten in de gemeenteraad, heeft de gemeente eindelijk besloten om het sanitair van het sportcentrum te renoveren. Dat zal eind 2015 gebeuren. Het zwembad zal daardoor geruime tijd gesloten worden. Op hetzelfde ogenblik zal ook het babyzwembad vergroot worden. Een goede zaak. Steeds meer ouders zijn immers op zoek naar zwemfaciliteiten voor hun kinderen, nu de scholen hun zwemprogramma’s alsmaar vaker afbouwen.

Gemeenteraadslid Carla Dejonghe: “De geplande opfriswerken waren broodnodig. Loshangende deuren, kapotte wc-rolhouders, vuile en beschadigde kleedkamers zorgden voor steeds meer ergernis bij de zwembadbezoekers. Het is dan ook goed dat de gemeente de nodige middelen uittrekt om het zwembad een flinke opfrisbeurt te geven. We pleiten er echter ook voor dat er in de toekomst een grondiger toezicht gebeurt van de installaties om nieuwe gevallen van vandalisme tegen te gaan."